tisdag 24 april 2012

Svenska appar?

Har hittat en rätt rolig app till mobilen, en sån där man kan ha koll på böckerna. En bra sak med dessa appar är att man bara scannar in isbn-koden, hade ju varit kanon om det fanns en app på svenska! Jag läser väldigt sällan böcker på engelska så nu får ju jag sitta och skriva in allt för hand, går ju det med, men det hade ju varit kul om man bara behövde scanna in dom! ;-)
Någon som vet om det finns någon svensk version av detta för Android?

3 kommentarer:

  1. Anobii är ett engelskspråkigt community med tillhörande scan-app som även hittar svenska böcker. Ibland får man påtala felaktigheter eller be dem lägga till böcker, men på det stora hela fungerar tjänsten bra. Jag har bloggat om Anobii här: http://www.spetsig.se/?p=4991

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Den var ju riktigt bra, även om det blev fel på en del av de jag testade.

    SvaraRadera
  3. Mjo, väldigt nya böcker blir det gärna fel på, som hälften av böckerna i mina två senaste pocketbeställningar. Äldre böcker brukar för det mesta bli rätt. Av nästan tusen inscannade böcker hittills är det nog tio böcker som inte funnits alls och 25-30 som har haft fel uppgifter, men alla mina önskemål om tillägg och förändringar har gått igenom (även om det tar tid ibland, tre-fyra veckor).

    SvaraRadera