fredag 30 september 2011

Bokmässan-ros och ris

Ska jag kanske börja med att ge lite ris? Det är inget allvarligt bara lite småsaker jag reflekterade. Först var det det här med hallkartorna, jag glömde ta en när vi kom in och det var helt omöjligt att hitta en inne i hallen sen. Kanske att det skulle finnas ställ med kartor vid varje informationsttavla? Sen var det det här med vatten, seriöst, 25:- för en flaska med vatten? Ett sånt här stort event som bokmässan borde väl kunna få en sponsor till gratisvatten? Nästa år blir det att släpa med sig massor av vatten hemifrån för med ett literpris på 50kr har man banne mig inte råd med.

Annars så bara älskade jag mässan, alla böcker, alla författare bara känslan att vara där är stor. Tyvärt missade jag en hel del, just pga kartan, bla så missade jag bokbloggarna fullständigt letade och letade men jag hittade inte er. Det följde med en massa skoj hem, mer än förra året. Mer om detta kommer senare. Nu ska jag vara så lat så jag går och lägger mig en stund, är dunderförkyld. Kram på er alla book lovers

1 kommentar:

  1. Det är nog meningen att man har sin egen karta i fickan.... med egga anteckningar, Mässan är delad på A, B, C, D.... och det syns vid varje monter.

    SvaraRadera