lördag 2 april 2011

Nja boken var bättre.

Såg dock inte hela filmen (Parfymen), somnade liksom rakt av där efter ca en timme. Vet inte om det berodde på att filmen inte var bättre än så eller om det var för att jag var helt slut. Jag själv gissar på en liten kombination av de båda.
Jag blev riktigt äcklad av att se all skit man bara läst om innan, det vände sig i magen och man kände nästan stanken genom tv-n. Men som sagt, boken var betydligt bättre.

Ska se om jag hittar min recension av boken, har för mig att jag lag in den på mitt bokforum, men det finns inte längre, men någonstans borde den väl synas. :D
Kram! Och glöm inte läsa!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker också bättre om boken! Framför allt störde jag mig på tolkningar som lagts in i filmen och som jag inte höll med om (syftar på kärlekstramset som de har lagt in i filmen). Men det är en bra bok!

    SvaraRadera
  2. Jag missade det där kärleksdrabblet, somnade som sagt var. Men tänkte ändå se till att se om jag kan se hela filmen någon annan kväll. För även om filmen inte var den bästa så retar jag mig på att jag inte orkade se hela.

    SvaraRadera