söndag 25 mars 2012

Jodå!

Nu är jag på G!
Det är inte någon av de nya böckerna jag har i hyllorna, nej jag hittade denna nu när jag höll på att rensa ut och organisera i hyllorna.
Det är ett fynd från bibbans loppis och den verkar lovande, faktiskt överraskande bra! Kul!

Jag håller ju på att rensa lite böcker nu, mest barnböcker, de som alla mina är för stora för att uppskatta, är chockad själv att jag tagit det steget! Att rensa ut, göra mig av med böcker, jag tror jag fått feber eller något. Men de böcker jag rensat ut nu kommer jag att ta med till jobbet. Så jag träffar dom ju varje dag ändå! ;)

Tänk att lite röj i hyllorna kan hjälpa en med läslusten! Underbart!
Nu hoppas jag att den inte försvinner igen, inte på länge än iaf.
Hittade en hel del kul till både mig och barnen, imorgon ska jag börja läsa E.T för de två minsta, de vill gärna att jag läser den boken, de gillar verkligen filmen.
Själv läser jag denna bok och njuter av att återigen uppskatta det skrivna ordet! Härligt!

1 kommentar:

  1. Tänk att det är så svårt att rensa ut böcker. Har själv många av de böcker barnen inte längre läser stående i hyllor i källaren och har lovat mig själv ända sedan i julas att jag ska ta dem ytterligare ett steg, ut ur huset.De allra käraste bokvännerna står kvar i barnens rum. Och jag tänker att det är härligt ändå om böckerna i källaren kan få bli till glädje för någon annan.Fint att dina blir det =)
    Lo

    SvaraRadera