lördag 1 oktober 2011

Glada hälsningar från Missångerträsk- Martina Haag

Glada hälsningar från Missångerträsk

  • ISBN: 9789164203236
  • Förlag: Piratförlaget
  • Antal sidor: 200
  • Betyg: AAAAA

Mitt omdöme:
Som jag längtat! Och så underbar den var! Som vanligt så fick man sig många härliga skratt av boken, älskar Martinas underbara sätt att underhålla en på. Detta är en "det-blir-aldrig-som-man-tänk-sig-bok" och det är det som är så härligt med Martinas böcker, personerna är precis som vilken vanlig Svensson som helst, de råkar ut för saker som man själv skulle kunna råka ut för. Jag älskade alla karaktärer i boken, från Nadja till Sigvard, Sigvard blev min absoluta favorit på en gång.
Även om den bjöd på många härliga skratt så fanns det ändå en allvarligare ton än i hennes tidigare böcker, det var inte så väldigt märkbart, men den fanns där och det kändes helt okej.
Alla miljöer och personer var otroligt bra beskrivna i boken, som vanligt och dialogen var också som vanligt, BRA!
Storyn kan väl tyckas vara lite orealistisk och helt skruvad emellanåt, men guuud så kul! Tänk er själv en Stockholmstjej uppe i Norrlands ödemark, där INGET funkar! Och hon till på köpet ska träffa sin blivande make! Det kan inte bli annat än fel och så skruvat och alldeles, alldeles underbart!
En toppenbok som jag verkligen kan rekommendera till er alla! Läs den, jag lovar ni blir INTE besvikna.

Vad handlar den då om?
Stockholm. Nadja har längtat efter barn i hela sitt liv, men inte träffat den rätte. Men nu, när hon närmar sig 45 och fortfarande är barnlös singel så bestämmer hon sig för att göra någonting åt saken. Kosta vad det kosta vill.

Missångerträsk. Lotta har fått nog. Hon och Magnus har inte legat med varandra på över ett år. Nu ska de åka till Paris och ta in på hotell, rädda äktenskapet och prova alla former av sex som de inte har testat hittills.

Två systrar, en innerstadsstockholmstjej och en småbarnsmamma i Lappland gör en hemlig överenskommelse om att hjälpa varandra. Men det går inte riktigt som de har tänkt sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar