tisdag 28 juni 2011

Men så irriterande!

Har varit inne på en del bloggar de senaste dagarna och kommenterat lite här och var, men nu kommer jag liksom inte ihåg alla jag varit in på. Känns ju lite dumt att kommentera och sen bara glömma bort det bara för man inte kommer ihåg vart man varit. :D

Hur gör ni andra för att komma ihåg vart ni kommenterat? Ibland är man ju inne på väldigt många bloggar om dagen och då kommer man ju inte ihåg vilka man kommenterat i.

Kanske man ska bokmärka ALLA bloggar man går in på så man kan hålla koll på det viset. Att klicka i det där om att få mail när någon mer kommenterar, det är ju bra, om man nu bara kommer ihåg att klicka i och framförallt, att man kollar sina mail. (Som ni kanske märker är jag väldigt dålig på både och.)

Har nu bestämt mig för vad jag ska läsa nu.
Det blir Du frågar vad jag heter av Robert Kangas! Hittade den i hyllan och hade helt glömt att jag faktiskt skulle ha läst den för längesen. :D

Ha en fin kväll!

4 kommentarer:

 1. Hittar jag någon ny blogg så brukar jag bokmärka den, om jag tycker om den. Sedan varierar det väldigt hur ofta jag hinner besöka bloggarna.

  SvaraRadera
 2. jo, jag lägger bloggar i min lista i min blogg, sedan kan man ju gå tillbaka på "Historia", se alla sidor man besökt i datorn..

  SvaraRadera
 3. På en del bloggar kan man ju prenumerera på kommentarer och det är nog det allra enklaste sättet men då det inte fungerar på alla (som på min t.ex.)och då gäller det att ha en plan B.
  Den enda lösningen jag har kommit på hittills är att spara alla inlägg jag har kommenterar på i min reader. Men då jag är dålig på att rensa där så blir det ganska snart svårt att hålla reda på dessa inlägg i alla fall...

  SvaraRadera
 4. Jag lagger alla bloggar jag gillar i Google Reader, och far alla uppdateringar direkt i den listan, mycket praktiskt! Dock har jag svart att komma ihag i alla fall vilka jag har varit inne pa...:-)

  SvaraRadera