onsdag 13 oktober 2010

UTLOTTNING!

Nu lottar jag ut ett ex av Herta Mũllers bok Hjärtdjur (pocket). Herta Mũller fick Nobelpriset förra året och denna bok är en av de få "Nobelböcker" som jag faktiskt tycker är bra.
Vem som helst kan vara med och tävla om boken, ni behöver alltså inte ha en bokblogg för att kunna ställa upp. Det du ska göra för att ha en chans att vinna är att du ska kommentera detta inlägg och motivera varför DU ska vinna boken.
Det är bara de som kommeterar HÄR som är med, får jag något i min mail så är inte de med, detta bara för att det inte ska bli allt för snurrigt för mig.
Alla kommentarer som lagts in här innan den 19 oktober är med i utlottningen, alla som kommer in efter är tyvärr inte det. Vinnaren dras den 22 oktober. Ni som tävlar måste vara beredda att lämna ut er adress, den använder jag bara för att skicka boken och inget annat och givetvis så ska ni inte uppge den HÄR utan er adress skickar ni i ett mail till mig. Er adress raderas sen efter att jag skickat boken.


Lycka till!

8 kommentarer:

 1. Jag skulle gärna vilja vinna den, har tänkt att jag vill läsa den, men inte riktigt kommit mig för med att köpa den.

  SvaraRadera
 2. Låter spännande,kanske något oh läsa på jullovet...
  kramis
  Alexandra

  SvaraRadera
 3. Skulle sitta bra som julklapp till min boktokiga dotter.

  SvaraRadera
 4. Jag har läst Hjärtdjur och gillade den skarpt och eftersom jag samlar på nobelpristagare, eller nåja, jag köper dem billigt på loppis odyl när de dyker upp, så skulle jag gärna äga den här också så den får stå i hyllan där de sorteras efter det år de vunnit........

  SvaraRadera
 5. Jag vill vinna den här! För att jag av nån anledning har en dålig känsla för Herta Müller. Var kommer den ifrån? Har jag blandat ihop henne med någon annan? Vet jag ens vem hon är? Nej, jag tror inte det. Jag vet inte alls varifrån min dåliga känsla kommer, jag kanske bara inte gillar hennes namn? Hjälp mig komma ifrån den här obehagskänslan inför Herta Müller, hjälp mig att ge henne en chans. Jag gillar ju nobelpristagare!

  SvaraRadera
 6. Jag vill vinna boken och läsa den, kanske jag får en mer positiv bild av Herta. Nu har jag bara den något negativa mediebilden av henne, har inte tidigare läst något hon skrivit.

  SvaraRadera
 7. Min farmor delar mitt stora intresse för böcker och varje år när nobelpriset delats ut ringer hon upp mig för att berätta vad hon tycker. Extra glad var hon förra året eftersom Herta Mũller är en av hennes favoritförfattare. Jag lovade henne då att läsa någon av Hertas böcker så fort jag fick tag på en.

  Nu har det gått ett år och jag har fortfarande inte läst ett ord som Herta har skrivit. Så för att hjälpa mig att dämpa mitt dåliga samvete tycker jag att du ska låta mig vinna boken!

  SvaraRadera
 8. Jag försöker samla på någon bok från alla nobelpristagare, och läser dem gör jag också som tur är. Sen kan jag medela att Herta Muller är den ändå nobelpristagare jag har läst innan hon fick priset.

  SvaraRadera