måndag 11 oktober 2010

Du kommer ju aldrig att kunna läsa alla

 Jag har många böcker, de flesta tycker att jag har för många böcker.
Häromdagen pratade vi om just mina böcker och barnen tyckte att det är väldigt mycket böcker, en av de trodde tom jag hade alla böcker som fanns, men sån tur har jag inte, att jag har ett ex av alla böcker i världen. :D

En av sönerna sa även att jag inte kommer att kunna läsa ut alla innan jag dör, jag är ju redan rätt gammal så det är för många att läsa innan jag dör.

Det är precis det en mamma i 40-års ålder vill höra! NOOOOOOOOOOT! Klart jag hinner läsa ut alla böcker! Jag ska leva i minst 60 år till så jag har gott om tid på mig att läsa alla mina böcker! Våga inte säga något annat!

Jag måste ta lite bilder på mina böcker och lägga in här så får ni säga vad ni tror, om jag kommer att hinna läsa alla böcker innan jag dör eller ej. :D

Stoppa näsan i en bok, det är HÖST!
Hej svejs!

2 kommentarer:

  1. Det kluriga med att läsa alla världens böcker är ju att antalet ökar hela tiden. På så sätt blir det ganska ohållbart. Men spänningen stiger för det ges ju ut så mycket nya intressanta böcker =)

    SvaraRadera
  2. Alltsa, det far jag ocksa hora ibland och jag vagrar helt enkelt tro att det komemr att bli sa - klart att jag hinner att lasa alla min bocker! Aven de banankartonger med olasta som ligger hemme hos mina foraldrar! Sa det sa! ;-)

    Och jag ar overtygad om att du hinner ocksa!

    SvaraRadera